Autocolant Sector 4

Serviciile oferite de Autocolant Sector4, reprezinta cea mai buna solutie pentru afacerea dvs. Oferim solutii eficiente Sector 4 de print autocolant, gravura laser, tipar digital si offset, servicii tipografice si design grafic in Bucuresti si Judetul Ilfov. Autocolant Sector 4 la cel mai bun pret.

Print-urile realizare de echipa noastra sunt flexibile pentru orice dimensiune si suport. Asiguram semnalistica pentru interior/exterior pentru lanturi de magazine, banci, farmacii, benzinarii, litere volumetrice luminoase sau din polistiren, casete, panouri sifirme luminoase de orice dimensiune, rame si profile din aluminiu, servicii de proiectare si autorizare pentru lucrari de semnalistica, etc, in tot Sectorul 4.

Suntem prezenti cu servicii si produse autocolant in Sector 4: Oltenitei , Tineretului , Giurgiului , zona Filaret , Brancoveanu , Aparatorii Patriei , Vacaresti , Luica , Obregia , Secuilor , Racovita si restul orasului Bucuresti.

Tipuri Autocolant Sector 4:
1.  autocolant imprimat – autocolant pvc, monomeric sau polimeric, mat sau lucios, cutilizat in general la colantari auto, decorare vitrine, panouri publicitare.
2. autocolant perforat imprimat (WINDOW GRAPHICS)- permite trecerea luminii din exterior catre interior
3. autocolant taiat Oracal/Avery (CUTTER-PLOTTER) – autocolant pvc poate fi polimeric sau monomeric, opac, colorat in masa diverse culori
4. decupare autocolant pe conturul imaginii – imaginile imprimate pe autocolant pot fi decupate pe cutter-plotter dupa un contur prestabilit.

Prestam servicii printing pe dimensiuni mari si pe orice suport, semnalistica pentru interior/exterior pentru lanturi de magazine, litere volumetrice luminoase sau din polistiren, casete, panouri sifirme luminoase de orice dimensiune, rame si profile din aluminiu, etc.

Detalii si oferte de pret autocolant Sector 4, la telefon sau prin email.