SelectPrint

Bine ati venit la SelectPrint! 

Livrare

 

Livrare

SelectPrint.ro - livreaza produse in toata tara indiferent de zona sau valoarea comenzii astfel: 

In Bucuresti

Gratuit la adresa specificata: SelectPrint.ro livreaza gratuit in Bucuresti pentru comenzi cu o valoare mai mare de 500 RON. Pentru valori mai mici se percepe o taxa de transport de 17.5 RON.

SelectPrint.ro livreaza cu masinile din parcul propriu si este responsabila de conditiile de transport ale produselor. La momentul livrarii produsele vor fi prezentate de reprezentantul SelectPrint.ro. 

In toata tara

Curier Fan Courier Express: SelectPrint.ro livreaza in toata tara prin Fan Courier Express.

 • - produsele se livreaza la adresa indicata in comanda si confirmata telefonic.

 • - expedierea produselor se face functie de stoc in ziua confirmarii telefonice a comenzii.

 • - termenul de livrare este de 1 zi lucratoare (produsele expediate vineri se livreza dupa caz sambata sau luni).

 • - produsele sunt asigurate pe durata transportului SelectPrint.ro este complet raspunzator si isi asuma responsabilitatea ca produsele sa ajunga la destinatie in cea mai buna conditie.

 • - receptia coletelor se poate face in prezenta reprezentantului Fan Courier (in cazul platii ramburs, coletul se poate deschide doar dupa achitarea rambursului).

 • - in colet produsele sunt insotite de factura fiscala si certificatul de garantie (sau functie de caz si de alte documente).

 • - in cazul in care exista, costurile de transport vor fi incluse in costul comenzii.

 • - costurile de transport se pot calcula aprioric plasarii comenzii selectand in cosul de produse localitatea de livrare

 • - NU se percep taxe suplimentare pentru plata rambursRetur 

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000.
Produsele se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C Minga Management SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau la care consumabilele au fost desigilate.

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C. Minga Management SRL nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

Costul transportului produselor de la SC Minga Management SRL catre client si de la client catre SC Minga Management SRL in aceste cazuri revine in responsabilitatea clientului. Exceptie fac:

 • comenzile initiale facute de client pt care exista livrare gratuita;

 • produsele cu lipsa de conformitate;

 • produsele pentru care constatarea defectului a fost comunicata in scris catre S.C. Minga Management SRL in maxim 24 ore de la data receptionarii acestora.Conditii de garantie

Garantia se solutioneaza la sediul S.C. Minga Management SRL prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Garantia este solutionata in maxim 20 zile lucratoare de la receptionarea produsului in service. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului.
Conditiile de garantie sunt in conformitate Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente (accesorii, manuale, drivere, cabluri), copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, virusari, rescrieri gresite de BIOS etc. precum si produsele la a caror instalare s-au folosit incorect programele de instalare sau au fost utilizate alte drivere ori programe decat cele originale.
S.C. Minga Management SRL nu isi asuma raspunderea pentru pierderile de date cauzate de eventualele defectiuni sau in perioada care echipamentul se afla la sediul firmei noastre.
Produsele software nu fac obiectul garantiei.
In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei ne rezervam dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat ca fiind defect.


Date Contact:

 SC Minga Management SRL
    Bucuresti, Sos. Vergului 65, Ap 233, BL 17, Sc F, Sector 2
    Reg. Com.: J40/3333/2012
    CIF: RO29957376
    IBAN: RO73CECEB21030RON3316131
    Banca: CEC BANK
    E-mail: office@selectprint.ro
    Telefon: 0721.371.792