Color management set

Print autocolant

Print autocolant este un produs publicitar realizat prin imprimarea cu cerneala pe baza de solvent a materialului denumit generic. Select Print ofera firmelor print autocolant de dimensiuni mari pentru promovarea produselor si serviciilor oferite.

Select Print va ofera o gama larga de tipuri de print autocolant pvc imprimate sau colorat in masa, care pot fi utilizate in foarte multe situatii: colantari auto, inscriptionari auto, decorare vitrine, decorare pereti, decorare podea, panouri publicitare, prelate camioane, personalizare tricouri etc.

Tipuri print autocolant:

AUTOCOLANT „BASIC”, IMPRIMAT – autocolant pvc, monomeric, opac, cu utilizare in general pe suprafete drepte (colantari auto, decorare vitrine, panouri publicitare). Provenienta autocolant: Germania sau Belgia. Acestea sunt indicate pentru aplicatii pana intr-un an de zile.

AUTOCOLANT „STANDARD”, IMPRIMAT – autocolant pvc, polimeric, opac, cu utilizare pe suprafete curbate (colantari auto). Provenienta autocolant: Germania sau Belgia.  Autocolantele din categoria „STANDARD” sunt indicate pentru aplicatii de pana la 2 ani de zile.

AUTOCOLANT PERFORAT (WINDOW GRAPHICS), IMPRIMAT – autocolant pvc, monomeric, perforat, cu utilizare in general pe suprafete drepte (colantari auto, decorare vitrine). Provenienta autocolant: Korea sau Polonia.

AUTOCOLANT PENTRU PARDOSEALA (FLOOR GRAPHICS), IMPRIMAT – autocolant pvc, monomeric, opac, cu utilizare in general pe suprafete drepte (colantari auto, decorare vitrine, panouri publicitare, pardoseala).

AUTOCOLANT TAIAT (CUTTER-PLOTTER) – autocolant pvc, polimeric sau monomeric, opac, colorat in masa, cu utilizare in general pe suprafete drepte si curbate (inscriptionari auto, decorare vitrine, panouri publicitare, pardoseala)

DECUPARE AUTOCOLANT PE CONTURUL IMAGINII – imaginile imprimate pe autocolant pot fi decupate pe cutter-plotter dupa un contur prestabilit.

Preturile pentru print autocolant sunt accesibile pentru orice buget si de calitate superioara, acestea avand garantia unei uzuri in timp indelungat. Pentru volumuri mari preturile standard oferite sunt negociabile.

In portofoliul nostru cuprindem intreprinderi mici si companii mari care au apelat la serviciile nostre si au lasat un feedback pozitiv, recomandandu-ne mai departe la partenerii lor.

Pentru oferte de pret si detalii suplimentare trebuie doar sa ne contactati si in cel mai scurt timp o sa primiti informatiile cerute.

 

Lasă un răspuns