posters_1

Afise si postere Bucuresti

Select Print pune la dispozitie clientilor nostri design si tiparire afise si postere in Bucuresti si judetul Ilfov. Afisele si postere tiparite de echipa noastra va garanteaza vizibilitate, design modern, rezistenta in timp la preturi accesibile.

Printurile noastre sunt executate la o calitate deosebita si cu atentie sporita la detalii datorita utilajelor profesionale cu care lucram. Daruieste clientilor si partenerilor tai placerea de a atinge materiale ce nu mai au nevoie de nici o prezentare deoarece vorbesc de la sine.

Afisele si posterele au ajuns sa fie o forma de arta urbana. Daca afisele/posterele sunt bine realizate, acestea pot promova cu maxima eficienta o companie sau un produs. Afisele bine realizate pot atrage atât noi clienti, dar te si pot detasa de concurenta. Avantajul tiparului digital se resimte si în cazul afiselor.
Datorita echipamentelor de imprimat performante, putem produce afise de calitate, în culori puternice, vii, de la primul pâna la ultimul exemplar. 
Posterele pot fi utilizate pentru mai multe scopuri. Ele sunt un instrument utilizat frecvent de agentiile de publicitate (in special pentru anuntarea unor evenimente), politicieni, protestatari si alte grupuri care incearca sa comunice un mesaj. 
In afara de afise si postere Select Print, ofera o gama completa de servicii grafice si print pentru satisfacerea tuturor cererilor primite. Indiferent ca este vorba de print indoor sau outdoor, pentru persoane fizice sau juridice, calitatea este garantata la un pret bun.
Printam afise si postere pentru orice eveniment, lansare produs, concert, companii si firme indiferent de activitatea acestora.
Afisele printate de noi au calitate foto indiferent de suportul de hartie ales. Afisele pot fi expuse atat la interior cat si la exterior.
Doriti mai multe detalii despre afisele si posterele create de noi? Doriti o oferta de pret? Ramane doar sa ne contactati si in cel mai scurt timp o sa primiti informatiile cerute.

Lasă un răspuns