il_fullxfull.302185433

Gravura laser pe lemn

Select Print ofera serrvicii gravura laser pe lemn, gravura laser metalex si pe orice material pentru persoane fizice si juridice in Bucuresti si judetul Ilfov, la cele mai bune preturi. Realizam gravura laser pe lemn, siluete, gravura metalex, placute identificare.

Gravura laser pe lemn se poate folosi pentru foarte multe tipuri de produse: mobilier, semnalistica, iconografie, promotionale etc. Se pot face debitari, gravuri, fotogravuri pe diverse tipuri de lemn, MDF, placaj. Gravura pe lemn se poate realiza prin laser sau router.

In atelierul nostru dam nastere la produse precum obiecte promotionale, cadouri personalizate, trofee si premii, placute, invitatii de nunta, sticle si pahare gravate, instrumente de scris etc.

Placutele metalex realizate sunt pentru interior si exterior, materialul fiind diferit si extrem de durabil in functie de asezarea lui in locatia respectiva.

Select Print produce prin decupare CNC si gravare computerizata CNC placi pentru signalectica interioara / exterioara. In acest mod se pot echipa complet hoteluri, sedii de firma, scoli, sectii de productie, baruri/pub , resturante precum si decoratii specifice pentru acestea . Realizam si sigle pentru firme , placi decorative , placute numere locuinte personalizate , elemente 3D , suporti pahare , panouri traforate decorative etc.

Ofertele de gravura laser pe lemn, siluete, placute metalex, placute identificare sunt accesibile pentru orice buget. Ne adresam atat societatilor comerciale pentru promovarea serviciilor si produselor lor, cat si pentru persoane fizice care doresc sa isi amenajeze locuinta, sa fac un cadou, etc.

La Select Print avem capacitatea tehnica atat de a personaliza o mare varietate de obiecte dein lemn (creioane, scrumiere, obiecte decorative, icoane) cat si de a produce o gama diversa de produse din lemn (meniuri din lemn pentru restaurante, rame).

Pentru oferte de pret gravura laser pe lemn si alte servicii, nu ezitati sa ne contactati.

Lasă un răspuns