11-sand-blasting-IMAGE

Autocolant Sablare Geamuri

Autocolant Sablare Geamuri, Folie speciala autocolanta in vederea sablari geamurilor pentru decor sau intimitate, reprezinta o varianta avantajoasa din punct de vedere calitate cost. Sablare gamuri cu atocolant Bucuresti-Ilfov.

Utilizate in special in spatii indoor, foliile de sablat geamuri pot fi folosite cu succes si in exterior, cu durabilitare ridicata datorita adezivului puternic. Oferim autocolant sablare geamuri de calitate si la cel mai bun pret.

In functie de specificul locatiei ce urmeaza a fi decorata si de efectul dorit, autocolantele de sablare geamuri sunt disponibile cu aspect satinat,  fara reflexii, in culori argintii si aurii, cu textura fina sau grosiera sau in varianta sidefata, translucida, disponibila in cinci culori: argintiu, auriu, roz, verde-deschis si albastru deschis.

In spatiile de birouri moderne, cu suprafete vitrate generoase, nevoia de intimitate si de ce nu, de personalizare cu brand-ul propriu a peretilor si usilor din sticla a impus folosirea pe scara larga a foliilor de sablare, cu rezultate foarte bune in diminuarea vizibilitatii si creerea unui plus de eleganta in spatiile de lucru.

Sablarea geamurilor cu folia de sablare se poate face partial cu model sau total. Select Print ofera servicii printing, autocolant, gravura laser, etc. la preturi accesibile, incercand sa satisfacem toate cererile primite.

Pentru o intelegere mai bune a calitatii serviciilor si produselor noastre in materie de printing, va puteti uita peste portofoliul nostru. 

Pentru mai multe detalii si oferte autocolant sablare geamuri trebuie doar sa ne contactati.

Lasă un răspuns