il_fullxfull.625606752_2tkn

Placute personalizate Bucuresti

Placute personalizate Bucuresti, placute metalex gravate, placute identificare personalizate pentru afacerea dvs. Placute personalizate pentru interioare si exterior la preturi accesibile si calitate superioara pentru firme si persoane fizice.

In atelierul nostru dam nastere la produse precum obiecte promotionale, cadouri personalizate, trofee si premii, placute, invitatii de nunta, sticle si pahare gravate, instrumente de scris etc.  Placutele personalizate pot reprezenta cadoul perfect, obiecte de uz business si placute multifunctionale pentru diverse activitati.

Pentru persoane juridice sau cu functii publice realizam placute metalex gravate pentru interior si exterior.

Placute de interior

Materialul este din plastic ABS dublu strat gravabil laser (fundalul poate fi alb, argintiu sau auriu, cu gravură în negru), grosime 1,5 mm.

Plăcuţe de exterior

Materialul este plastic dublu strat rezistent la diverse substanţe chimice, umezeală. Nu suferă modificări la temperaturi chiar mai mari de 60 grade. Grosimea materialului este de 3 mm.

Asiguram de la design, pana la montaje in exterior/interior al produselor personalizate realizate de noi. 

Daca doriti sa va promovati firma sau un anumit produs, pentru a iesi in evidenta sau pentru a adauga o nota de stil unui cadou, noi va oferim ceea ce va doriti.

Pentru o intelegere mai bune a calitatii serviciilor si produselor noastre in materie de printing, va puteti uita peste portofoliul nostru. 

Pentru mai multe detalii si oferte autocolant sablare geamuri trebuie doar sa ne contactati.

Lasă un răspuns