38356_Carbonfolie Zwart 150x200

Folie Auto RAR

SelectPrint pune la dispozitie soferilor folie auto autorizata RAR, montajul este asigurat la atelierul nostru din sectorul 1. Oferta folie auto RAR de calitate superioara, profesionala si cu un uz indelungat fara a se deteriora.

Indiferent daca doriti un aspect dur sau elegant, la noi primiti o folie auto autorizata, profesionala si durabila. Cand trebuie sa alegeti o folie auto potrivita pentru masinadumneavoastra, oferta este vasta.

Razele solare pot incalzi interiorul masinii la limite insuportabile. O folie auto profesionala reduce temperatura interioara chiar si cu 16ºC, asigura o calatorie placuta, reduce sarcina instalatiei de aer conditionat, economiseste combustibil.

Alegeti o folie auto LLumar pentru masina si personalitatea dumneavoastra.

Pe orice luneta, o folie auto LLumar se monteaza dintr-o singura bucata. Calitatea inseamna profesionalism. Daca doriti sa montati folie auto autorizata intr-un service autorizat RAR, sunati chiar acum la unul din numerele noastre pentru a face o programare. Va asteptam sa va convingeti de cele spuse .

La noi, demontarea geamurilor sau fetelor de usi nu este necesara. Acest lucru opreste orice pericol legat de functionarea normala a geamului sau a instalatiei electrice. O folie autorizata se monteaza pe partea interioara a geamului si este autoadeziva.

Pentru a beneficia de o oferta folie auto autorizata RAR, trebuie doar sa ne contactati.

Lasă un răspuns