Xerox_printer

Servicii identitate vizuala

Servicii identitate vizuala, reprezinta una dintre cele mai importante elemente ce definesc identitatea unei companii in mediul online si cel real. Identitatea vizuala a unei companii ar trebui sa fie cat se poate de originala, reprezentativa, vizibila si memobarila. Oferim servicii identitate vizuala in Bucuresti si judetul Ilfov, la cele mai bune preturi.

Realizarea unei identitati vizuale ar trebui sa fie tratata cu foarte mare seriozitate, in caz contrar aceasta nu se va mai distinge de celelalte marci si nu va mai avea acelasi impact in promovare.

Indiferent daca se discuta despre un brand nou sau un proces de rebranding, clientii nostrii vor beneficia de consultanta pe tot parcursul dezvoltarii identitatii (chiar si ulterior) si vom identifica impreuna o strategie de marketing, vizibila si eficienta, care sa dea rezultate.

Oferim servicii identiate vizuala ce cuprind:

– print logo, flyere, carti de vizita, postere afise

– design grafic

– print bannere dimensiuni mari

– casete luminoase

– etc.

Toate serviciile print identitate vizuala le gasiti pe http://selectprint.ro 

Pentru ca intelegem ca fiecare detaliu trebuie sa fie impecabil, realizam pentru clientii nostrii campanii de identitate de succes avand un design armonios si un print de calitate, durabil si la un pret accesibil.

Pentru mai multe detalii despre serviciile de identitate vizuala trebuie doar sa ne contactati.

 

Lasă un răspuns