PresentationFolders

Mape prezentare

Mape prezentare – sunt de o importanta cruciala in promovarea imaginii companiei avand o importanta deosebita in cadrul conferintelor, expozitiilor, targurilor sau evenimentelor speciale din cadrul companiei  si de aceea trebuie sa aiba un aspect grafic placut, profesionist.

O mapa  poate contine prezentarea produselor sub forma de fise separate, lucru ce permite înmânarea catre client doar a categoriei de produse de care acesta este interesat.
Prin mape prezentare se creaza o prima impresie potentialului client si “vorbeste”, pentru compania din care faceti parte, inaintea dumneavoastra . Ce este in interiorul unei mape prezentare este foarte important insa daca nu este organizat , atentia clientului se poate pierde. De acea este foarte important si buzunarul atasat unei mape de prezentare, care are un rol important de sustinere a documentelor pe care le puteti aseza in ordinea dorita.
Mapele de prezentare sunt realizate numai pe carton de 300 gr, smooth, mat, cu buzunar atasat si au o capacitate de pana la 30 coli de hartie 80gr. 
Optional mapele pot avea buzunar pesonalizat, cotor si buzunar pentru peste 50 coli, buzunar extra pe partea stanga, stanta pentru cartea de vizita sau buton pentru cd. 
Mapele de prezentare pot fi tiparite atat in exterior, cat si la interior. Buzunarele interioare se aplica cu banda dublu adeziva. Putem realiza si mape de prezentare conform unei stante, la cererea clientului. Mapele destinate unui volum mare de informatii pot avea cotor/burduf.
Mai multe detalii si oferte mape de prezentare la telefon.

Lasă un răspuns