Briar Place1

Copertine terase

Copertine terase Bucuresti realizate de Select Print, au o calitate superioara si sunt durabile pe timp indelungat. Oferim servicii creare copertine personalizate in Bucuresti si judetul Ilfov la preturi accesibile pentru orice buget.

Copertinele reprezinta o metoda ideala de a va proteja de razele solare in spatiile deschise, pentru umbrirea si protectia geamurilor, balcoanelor, ferestrelor, teraselor mai mici si verandelor, indicate pentru umbrirea spatiilor mai mari, de exemplu centre comerciale, restaurante, cafenele. 

Necesita o structura metalica peste care vine intins materialul. Materialul de regula este o panza PVC, disponibila intr-o gama variata de culori. 
Acest material poate fi personalizat fie prin inscriptionare cu autocolant, fie prin imprimarea digitala. copertine drepte personalizare prin inscriptionare cu autocolant personalizare prin imprimare digitala copertine curbate personalizare prin inscriptionare cu autocolant personalizare prin imprimare digitala.

Indiferent de tipul sau de materialele din care se confectioneaza copertine, acestea isi vor aduce intotdeauna contributia atat la protejarea ferestrelor sau spatiilor exterioare de razele soarelui, cat si la infrumusetarea fatadelor.

Pentru mai multe detalii si oferte de pret nu ezitati sa ne contactati.

Lasă un răspuns