20131105_102416

Print publicitar

Print publicitar in Bucuresti, tipografie Select Print ofera servicii print publicitar precum printoffset si digital, gravura laser, servicii DTP design, print publicitar autocolant, roll-up, afise, bannere, mesh, etc. Tipografie print publicitar si pentru persoane fizice (cadouri, design locuinta, suveniruri) la preturi accesibile si de calitate superioara.

Realizam print pubicitar atat pe tipar offset cat si tipar digital, in functie de tiraj, pliante, carti de vizita ieftine pe diferite grosimi de cartoane, mape de prezentare personalizate, brosuri, cd-uri personalizate, afise si postere, print banner outdoor, mesh-uri, foi cu antet personalizate, plicuri personalizate pe orice format standard, print fotografic, stickere si print pe autocolant, dar si servicii de print ecologic precum: carti de vizita, mape de prezentare sau coli cu antet.

Servciile si produselor noastre de print publicitar reprezinta solutia ideala pentru promovarea serviciilor, produselor pe care le aveti sau obiecte promotionale, cadouri, design interior/exterior pentru un plus de modernism si aspect reprezentativ al casei dvs.

Intotdeauna, calitatea lucrarilor predate este principiul care ne ghideaza: clientul are nevoie de lucrare la timp si in conditiile de calitate stabilite. Aceasta este provocarea si nu ne este teama sa o acceptam!

Asiguram print publicitar precum:

  • Print Indoor Bucuresti, servicii productie publicitara, print inoor, print autocolant, postere, window graphics;
  • Print outdoor Bucuresti, servicii productie publicitara pe strada, print outdoor, print autocolant dimensiuni mari, mesh publicitar, print bannere;
  • Cutter plotter / Personalizare Bucuresti, servicii productie publicitara cutter plotter personalizare, obiecte promotionale;
  • Design grafic Bucuresti, servicii productie publicitara, design grafic precum logo-uri, sigle, cataloage, brosuri pentru firme;

Daca consideri ca afacerea ta are nevoie de un pic de culoare , SelectPrint este partenerul perfect, va oferim o gama variata de produse print publicitar de o calitate foarte buna acoperind mai multe segmente.

Asiguram servicii printing pentru persoane fizice si juridice din Bucuresti-Ilfov. La comenzi mari, asiguram transport si in restul tarii.

Pentru detalii suplimentare print publicitar, alte informatii sau oferte de pret, trebuie doar sa ne contactati.

Lasă un răspuns