wide format printing

Oferte autocolant Bucuresti

Oferte autocolant Bucuresti, folie pvc alba sau transparenta, cu suprafata lucioasa sau mata. Oferte autocolant printat cu cerneala ecosolvent Epson GS 6000 (8 culori) de calitate foarte bune, fara miros si rezistenta indelungata in exterior.

Dotarile noastre tehnice si experienta acumulata ne permit sa realizam o gama variata de produse si servicii care pot acoperi integral nevoile de promovare ale unei companii. Ramanem constanti in viteza de reactie, in acceptarea si respectarea unor termene de livrare ce sfideaza timpul, in pasiunea pentru ceea ce facem.

Suprafata autocolantului este tratata impotriva incarcarii electrostatice, pentru o acuratete mai mare a prinatrii. Datorita calitatii autocolantului si a cernelii folosite vom avea o excelenta calitate a imaginilor, culori vii, claritate deosebita. Autocolantul printat se aplica pe suprafete plane ca: sticla, metal, plastic rigid etc.

Autocolantul printat se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si juridice cu diverse aplicatii precum: decorari exterioare si interioare, printuri pe orice dimensiuni, decorare vehicule, casete luminoase, decorari podele, decorari gamuri (vitrine), etc.

Ofertele de autocolant se adreseaza celor patru tipuri oferite de Select Print: autocolant imprimat, autocolant perforat imprimat (window graphics), autocolant taiat Oracal. decupare autocolant pe conturul imagini.

Printurile noastre sunt executate la o calitate deosebita si cu atentie sporita la detalii datorita utilajelor profesionale cu care lucram. Daruieste clientilor si partenerilor tai placerea de a atinge materiale ce nu mai au nevoie de nici o prezentare deoarece vorbesc de la sine.

Oferim o gama larga de servicii print, gravura laser si tipar digital/offset pentru persoane fizice si juridice din Bucuresti si judetul Ilfov, la cerere si in restul tarii.

Pentru detalii suplimentare si oferte autocolant, trebuie doar sa ne contactati si in cel mai scurt timp o sa primiti un raspuns.

Lasă un răspuns