grafica-servicii-machetare

Servicii Grafice Bucuresti

Servicii Grafice Bucuresti, realizare grafica publicitara gata pentru printat, orice format si dimensiune. SelectPrint ofera servicii Grafice DTP de calitate la preturi accesibile pentru un randament ridicat de promovare si publicitate indoor si outdoor.

Echipa SelectPrint ofera servicii de personalizare pentru orice tip de material publicitar, de la cele mai simple etichete, carti de vizita sau documente de birou pana la cele mai complexe brosuri, mape de prezentare, rapoarte, ambalaje etc.

Pentru că suntem in primul rand o companie de productie publicitara, acordam o mare atentie serviciilor de pre-productie şi DTP. Aceasta inseamna ca, indiferent daca fisierele destinate tiparului digital sau imprimarilor promotionale sunt realizate de noi sau sunt furnizate de catre beneficiar, acestea vor fi analizate cu atenţte si adaptate in functie de procedeul de imprimare sau finisare ce va fi folosit.

Pentru ca designul unui produs publicitar este unul din factorii care determina succesul acestuia, Select Print pune mare accent pe calitatea acestor servicii .

In ce consta DTP-ul?

Dumneavoastra ne trimiteti imaginile care urmeaza sa fie integrate in designul materialelor publicitare dorite, ne precizati cum vreti sa fie asezate in pagina, iar unul dintre graficienii nostri se va ocupa de editare si de crearea formatului final.

Aceste servicii va sunt oferite indiferent de produsele pe care le comandati, de la flyere, afise, pliante si pana la brosuri, pungi de hartie, bannere si sisteme expozitionale.

Oferta noastra de pret pentru o ora de DTP este de 15 Euro.

Pentru ofere servicii grafice Bucuresti trebuie doar sa ne contactati.

Lasă un răspuns