-

Carti de vizita ieftine

Carti de vizita ieftine Bucuresti, realizate de echipa SelectPrint. Va oferim o gama larga de servicii print digital, offset, indoor, outdoor de calitate si la preturi acesibile in Bucuresti si judetul Ilfov. Carti de vizita ieftin si rapid Bucuresti.

SelectPrint va ofera o gama larga de produse publicitare realizate in tipar offset, la cele mai mici preturi din Romania. Tiparul offset se foloseste in cazul cantitatilor de peste 1000 de bucati, indiferent daca este vorba de flyere promotionale, pliante, brosuri, mape de prezentare, afise sau carti de vizita la preturi avantajoase.

Avantajele acestui tipar sunt acuratetea si intensitatea adusa culorilor, multitudinea optiunilor de alegere a hartiei in functie de gramaj si dimensiune cat si garantia ca intensitatea culorilor va ramane aceeasi pentru o lunga perioada de timp.

In tiparul offset se foloseste sistemul de culori CMYK, fiecare culoare fiind aplicata pe foaia de hartie independent, prin rasterizare.  Pentru imprimarea Cartilor de vizita folosim echipamente Xerox si numai consumabile originale pentru o calitate ireprosabila.

Tipografia Select Print  va ofera o gama completa de servicii: proiectare și de tipărire cărți de vizită  în cel mai scurt timp posibil, la cele mai bune preturi.

Pentru mai multe detalii si oferte carti de vizita ieftine trebuie doar sa ne contactati.

Lasă un răspuns