print2

Tipografie Bucuresti

Tipografie Bucuresti, firma tipografie bucuresti, servicii tipografie bucuresti la preturi accesibile si calitate superioara. Tipografia Select Print ofera servicii complete de printing pe orice dimensiune si tiraje mari. Select Print este o companie cu capital romanesc, formata dintr-o echipa dinamica si inovativa cu experienta in productia de print publicitar de mici si mari dimensiuni.

Select Print – tipografie Bucuresti, este o alegere potrivita pentru ca:

  • indeplineste cele mai inalte exigente de calitate;
  • preturile sunt accesibile;
  • ofera servicii gratuite de consiliere in promovare;
  • respecta termenul de livrare al produselor;
  • ofera servicii integrate – servicii tipar offset si servicii creatie publicitara.

Oferim servicii print outdoor, indoor, offeset, digital, gravura laser, etc. Toate serviciile tipografice oferite de catre SelectPrint le puteti gasi pe www.selectprint.ro

Pentru ca designul unui produs publicitar este unul din factorii care determina succesul acestuia, Select Print pune mare accent pe calitatea acestor servicii. Oferim servicii grafice DTP de calitate superioare cu aspecte moderne, atractive.

Cautam intotdeauna sa ne autodepasim, sa fim mereu in pas cu ce este nou intr-un domeniu aflat in permanenta modificare si evolutie. Dorintele clientilor nostrii sunt mereu altele si atrag dupa sine schimbari ale tehnologiilor si ale materialelor utilizate care ne indeamna la o continua experimentare.

Intotdeauna, calitatea lucrarilor predate este principiul care ne ghideaza: clientul are nevoie de lucrare la timp si in conditiile de calitate stabilite. Aceasta este provocarea si nu ne este teama sa o acceptam!

Fiindca stim cat conteaza imaginea, venim in sprijinul tau cu idei proaspete si o orientare clara catre nevoile clientilor ce vor intra in contact direct cu produsele, serviciile si imaginea firmei tale!

Va invitam sa vizitati paginile site-ului www.selectprint.ro, pentru exemple de lucrari efectuate, si sa ne contactati pentru orice tip de lucrare!

Lasă un răspuns